2022-02-16 13:38:48• hírek • Közlemény

Szívhez szóló ajándék rászoruló nőknek – karitatív adománygyűjtő akció kezdődik

A Szatmár Megyei Könyvtár és a Szociális Szolgáltatási Központ karitatív adománygyűjtést szervez február 14. és március 3. között, a rászoruló nők számára „Szívhez szóló ajándék rászoruló nőknek” elnevezéssel.

A kampány célja higiéniai és szépségápolási termékek gyűjtése, de édességeket is szívesen fogadnak, valamint, jó állapotban lévő könyveket, újságokat és lapokat, a Szociális Szolgáltatási Központ rászoruló hölgyei számára.

Azok, akik szívesen adományoznának a fentebb említett dolgok közül bármit, ezt a Szatmár Megyei Könyvtár épületébe, Iuliu Maniu utca 2. szám alatt tehetik meg, minden hétköznap, 09:00 – 16:00 óra között. Az adományok csomagolva lesznek, majd március 8-án, a Nők Nemzetközi Napja alkalmából, a Szociális Szolgáltatási Központ rászoruló hölgyei kapják meg.

Minden nő számít, minden rászoruló hölgy és asszony megérdemli, hogy különlegesnek és szeretve, érezze magát, akár egy nap erejéig is. A kampány szervezői szerint március 8-a az a nap, amikor egy kis reménysugarat és örömet csempészhetnek a rászoruló hölgyek mindennapjaiba, akikkel máskor oly kegyetlen az élet és nem mindig kínál fel élhető körülményeket, családot, családi életet, vagy éppenséggel egy lakást.

A hasonló és sikeres eseményekre alapozva, a kampány elindítói és a benne résztvevő két intézmény, felkéri a nagylelkű és adományozni szerető szatmáriakat, hogy járuljanak hozzá ehhez a nemes ügyhöz. Az adományok lehetnek: fogkrém és fogkefe, sampon és tusfürdő, hajbalzsam, krémek és kozmetikumok, betétek, hajkefe és hasonlók. Édességeket is szívesen fogadnak, román és magyar nyelvű, jó állapotban lévő könyveket, vagy újságokat is várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: